19-26 Nisan Haftalık Faaliyet Raporu

- 19 Nisan, Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın yaptığı ‘tam kapanma çağrısı’ Milli Gazete ve T24’te yer aldı.

- 20 Nisan, Özdağ’ın Hilal Kaplan’ın Genel Başkan Sn. Davutoğlu’na ilişkin yapmış olduğu açıklamalara ilişkin verdiği yanıt Günboyu Gazetesi’nde yayınlandı. Özdağ, Hilal Kaplan için ‘Kendilerine tavsiyem, corona virüsünden korunmak için burnuna çok fazla tereyağı sürüp çekmeyi bıraksın. Malum bu tür alışkanlıkların nereye evrileceği pek belli olmaz" dedi.

- 20 Nisan, Ankara Teşkilat Komisyon Üyesi Cihan Çoban, 22 Nisan Çankaya İlçe Başkanı Fatma Kurt Genel Merkez’de ağırlandı.

- 21 Nisan, Selçuk Özdağ, CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır, gazeteci Fikret Bila, gazeteci Bahar Çuhadar, gazeteci Filiz Yavuz, gazeteci Süheyla Kaplan, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve İlahiyatçı M. Hayri Kırbaşoğlu ile Halk TV’de Barış Terkoğlu ve Can Coşkun’un moderatörlüğünü yaptığı ‘Sözüm Var’ programının konuğu oldu. Özdağ’ın programda yaptığı açıklamalar Sözcü’de yer aldı.

- 21 Nisan, Özdağ, Halk TV’de Çiğdem Akdemir’in sunduğu Ana Haber Bülteni’ne konuk olarak kabine revizyonunu değerlendirdi.

- 21 Nisan, Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twitter hesabından paylaştığı “Vallahi sizi, 15 Temmuz'dan beter yaparız...” ifadelerine enpolitik.com’a yaptığı bir açıklama ile tepki gösterdi. Özdağ, “Milleti kışkırtmaktan vazgeçin, toplumu çatışmaya sürüklüyorsunuz” dedi.

- 22 Nisan, Selçuk Özdağ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Hatay Gazetesi’ne bir açıklama yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

- 22 Nisan, Selçuk Özdağ, Youtube kanalı ‘Konuşan Gazete’de Erhan Paçalı’nın konuğu oldu.

- 23 Nisan, Özdağ, Muhammed Burak Göksu’nun Youtube kanalına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

- 24 Nisan, Selçuk Özdağ, ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘Ermeni Soykırımı’ söylemine sert tepki gösterdi. Sonmühür.com’a bir değerlendirmede bulunan Özdağ, “Arşivlerimizi açmaya hazırız diyoruz biz Ermenistan'da açsın Fransa'da açsın Rusya'da açsın herkes arşivlerini açsın ve tarihimizde bu soykırım gibi ayıplı bir işimiz yok.” dedi.

- 26 Nisan, Selçuk Özdağ, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ı ağırlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’na (TESK) Gelecek Partisi’nin görüşme talebini hatırlatarak, “Kurtla beraber öldürüyorlar, çobanla beraber yiyorlar, sahibiyle beraber ağlıyorlar. Esnafın canına ot tıkayanlarla görüşmekte beis yok, lakin bir muhalefet partisinin (Gelecek) Gn. Başkanı ile görüşmeye COVID bahanesi, öyle mi? Pekâlâ öyle olsun.” diye tepki gösterdi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları ve Danışmanların Haftalık Faaliyetleri;

Recep Varol:

- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a ilişkin tekhavadis.com’a basın açıklaması yaptı.

- tekhavadis.com haber sitesine yaptığı basın açıklaması ile gri pasaportla ‘insan kaçakçalığına’ tepki gösterdi.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’ne AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın oğlu Afşin Burak Bostancı’nın atanmasına yaptığı basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Fatma Maraş:

- Patates ve soğanı tarlada kalan çiftçiyle görüşüldü, mevsimlik işçilerin sorunları dinlendi.

Erdoğan Şener:

- Manisa’da kendilerine çalışma izni verilmediği için zor durumda kalan Ramazan davulcularının sorunları dinlendi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları Haftalık Faaliyet Raporu:

- Antalya Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından oluşturulan Ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

- Erzurum ve Bursa Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ile İl Teşkilatları tarafından oluşturulan Ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

- Mardin Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı olarak Kızıltepe Engelliler Derneği ziyaret edildi.