31 Mayıs - 7 Haziran Haftalık Faaliyet Raporu

- 31 Mayıs, Avusturya Viyana Nizami Alem Ocakları E. Başkanı İsmail Meriç Bey, Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ı ziyaret etti.

- 1 Haziran, Selçuk Özdağ, hükümetin açıkladığı büyüme rakamlarını enpolitik.com’a değerlendirerek, “Sanmayın ki bu halk bu masala inanıyor” dedi.

- 2 Haziran, Afyonkarahisar’da Yerel Basın ve STK temsilcileri ile kahvaltılı basın toplantısına katılım sağlandı.

- 2 Haziran, Genel Başkan Sn. Davutoğlu’nun Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesi Güney Beldesi ziyaretine eşlik edildi.

- 3 Haziran, Selçuk Özdağ, Ege TV’de Neslihan Karayılan’ın sunumu ile Aktüel Bakış programının konuğu olarak gündemi değerlendirdi.

- 3 Haziran, Selçuk Özdağ, İzmir’de, Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları, Manisa İl Başkanı, Muğla Merkez İlçe Başkanı ve Muğla İl Koordinatörü ile toplantı gerçekleştirildi.

- 3 Haziran, Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet, Manisa Şehzadeler İlçe Ziraat Odası Başkanı ziyaret ederek, tarımın ve çiftçilerin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini istişare etti.

- 3 Haziran, Özdağ ve çalışma arkadaşları, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Sn. Halim Şener Bey’e eşinin vefatı münasebeti ile baş sağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

- 3 Haziran, Manisa İl Yönetim Kurulu Toplantısı, Selçuk Özdağ’ın katılım ile gerçekleştirildi.

- 4 Haziran, Selçuk Özdağ, Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nda Manisa İl Yönetim Kurulu’nun da katılımıyla gerçekleştirdiği sohbetin ardından basın ile bir araya geldi. Özdağ, burada yaptığı açıklamada Manisa’da yarım kalan yatırımların akıbetini sordu. Özdağ’ın açıklamaları birçok yerel basın organında yer aldı.

- 4 Haziran, Özdağ’ın Manisa’da gündeme dair yaptığı açıklamalar formathaber.com’da yer aldı. Özdağ, “Ortada çok ciddi iddialar var, cinayetler var, yasa dışı eylemler var, karanlık ilişkiler var, her biri araştırılması, soruşturulması gerekli iddialar” dedi ve hakim savcıları göreve çağırdı.

- 4 Haziran, Manisa, Selçuk Özdağ, Manisa İl Yönetimi ile birlikte Akay Hukuk Bürosu’nu ziyaret etti.

- 4 Haziran, Selçuk Özdağ, Salihli İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ile basın toplantısı düzenledi.

- 4 Haziran, Selçuk Özdağ, Manisa İl Yönetimi ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

- 5 Haziran, Özdağ, mansetx.com’dan Necmi İnce ile bir röportaj gerçekleştirdi. Özdağ, mülakatta, ‘Gelecek Partisi’nin erken seçim istediğine’ vurgu yaptı.

- 6 Haziran, Selçuk Özdağ, enpolitik.com sitesi için “Ya devlet başa ya kuzgun leşe” başlıklı bir köşe yazısı yazdı.

- 6 Haziran, Selçuk Özdağ, enpolitik.com’a gündeme ilişkin bir değerlendirmede bulunarak, “Bu millet ekmeğiyle oynayanı affetmez” dedi.

- 7 Haziran, Doç. Dr. Selçuk Özdağ, KRT TV’de ‘Gündem Özel’ programının konuğu olarak gündemi değerlendirdi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları ve Danışmanların Haftalık Faaliyetleri;

- Yalçın Özdemir
Genel Başkan Sn. Ahmet Davutoğlu’nun ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın Afyonkarahisar ziyaretlerine eşlik edildi.

Hakverdi Altuğ:
-Selçuk Özdağ’ın Afyonkarahisar, Manisa, İzmir programlarına eşlik edildi.

Erdoğan Şener:
- Roman vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek için Tekirdağ Muratlı’ya gidildi. Sorunların çözümleri için Ceza Hukukçusu Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ’dan yardım alındı.
- Selçuk Özdağ’ın Afyonkarahisar ve Manisa programlarına eşlik edildi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları Haftalık Faaliyet Raporu:

- Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı olarak, Kağızman kanaat önderi Muhammed Emin Parlak Bey ziyaret edildi.

- Malatya, İl Yönetim Kurulu ile birlikte Kalecik ilçesi esnaf, çiftçi ve muhtar ziyaretleri gerçekleştirildi.

- Mersin, Silifke ve Erdemli ilçelerinde Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığınca esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

- Erzurum, Karaçoban ilçesi Sivil Toplum ve Halka İlişkiler Birim Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkının sorunlarını dinledi.