15 Temmuz-15 Ağustos Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Faaliyet Raporu

- 16 Temmuz, Selçuk Özdağ, Halk Radyo’da Serdar Akyön’ün sunduğu ‘Gündemin İçinden’ programının konuğu oldu.

- 18 Temmuz, Özdağ, Genç Toplum Platformu’nun konuğu olarak gençlerin sorularını yanıtladı.

- 20 Temmuz, Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları ve İl Başkan Yardımcıları görüntülü konferans ile Kurban Bayramı’nı kutladılar.

- 20 Temmuz, Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘sınır güvenliği’ konusunda yaptığı açıklamaya video çekerek yanıt verdi. Özdağ’ın videolu yanıtı FOX Ana Haber’de yer aldı.

- 21 Temmuz, Aralarında Selçuk Özdağ’ın da bulunduğu Genel Merkez heyeti 14 parti ile bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi.

- 24 Temmuz, Özdağ, Kanal 64’te Ayhan Yıldırım ile ‘Yüzyüze’ programının konuğu olarak gündeme dair soruları yanıtladı.

- 24 Temmuz, Selçuk Özdağ Medyascope’ta Murat Aksoy’un hazırladığı “Haftasonu Siyaset” programının konuğu oldu.

- 25 Temmuz, Özdağ, Parti Kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. Recep Şener Bey’in çocuklarının nikah törenine katılım sağladı.

- 25 Temmuz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı olarak hayatını kaybeden sanatçı Turgay Yıldız’ın vefatı nedeni ile sanatçının ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

- 25 Temmuz, Özdağ, KRT canlı yayınına katılarak gündemi değerlendirdi.

- 30 Temmuz, Selçuk Özdağ, liseli ve üniversiteli gençlerin oluşturduğu ‘Biz Topluluğu’nun konuğu olarak gençlerin sorularını yanıtladı.

- 31 Temmuz, Özdağ, TBMM’de 24. Dönem milletvekilliği döneminde TBMM Başkanvekiliğini icra eden Sadık Yakut Bey’in evladının düğün ve nikah törenine katıldı.

- 1 Ağustos, Gelecek Kuşak youtube kanalının konuğu olan Selçuk Özdağ, gençlerin sorularını yanıtlayarak gündemi değerlendirdi.

- 2 Ağustos, Selçuk Özdağ, Parti Sözcüsü Serkan Özcan, Muğla ve ilçe yönetimleri ile Milas, Bodrum, Fethiye, Köyceğiz’e giderek yangın bölgelerinde inceleme yaparak basın açıklamasında bulundular. Özcan ve Özdağ’ın yaptığı açıklamalar medyanotu.com başta olmak üzere pek çok haber sitesinde yer aldı.

- 3 Ağustos, Selçuk Özdağ Muğla/Milas İlçe Başkanlığını ziyaret ederek basın açıklaması yaptı.

- 3 Ağustos, Artı Tv’de canlı yayına bağlanan Selçuk Özdağ, yangın yerinden izlenimlerini kamuoyu ile paylaştı. Özdağ ‘Devletin iflas ettiğini gördük’ dedi.

- 4 Ağustos, Selçuk Özdağ, Milas, Mumcular, Fethiye, Çökek orman yangınları ile ilgili KRT Tv’de Ülkü Çoban ile Günaydın programına katılarak açıklamalarda bulundu.

- 4 Ağustos, Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Fethiye’de yangından etkilenen köy ve mahalleleri ziyaret etmeyi sürdürdü.

- 4 Ağustos, Telakki Sosyal Bilimler Platform’u Clubhouse’ta gerçekleştirdikleri oturuma Selçuk Özdağ’ı konuk olarak davet etti. Özdağ, ‘Darbeler ve Demokrasi’ tarihimizi konuştu.

- 4 Ağustos, Selçuk Özdağ, Milas Belediye Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanlığını, ayrıca Özge Koleji sahibi iş kadını Melda Haktanır ile Milas TV48 imtiyaz sahibi Zahide Kuş’u ziyaret etti.

- 4 Ağustos, Selçuk Özdağ’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ‘Türkiye bir uzay ülkesi’ sözlerine tweitter'dan yanıt verdi. Özdağ, “Uzaya mı gidelim Kanal İstanbul’u mu yapalım yoksa yangın söndürmek için temel ihtiyaçlarımızı mı giderelim” dedi. Özdağ’ın tweetleri medyanotu.com’de yer aldı.

- 7 Ağustos, Selçuk Özdağ, Halk Tv canlı yayınına konuk olarak gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi.

- 7 Ağustos, Özdağ, Manisa’nın Muradiye İlçesinde “Muradiyeliler” Dernek Başkanını ziyaret etti.

- 7 Ağustos, Özdağ, il-ilçe yönetimi ile Manisa’nın Salihli İlçesinde mahalle, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

- 8 Ağustos, Manisa Muradiye mahallesi kirli sularının Gediz Nehrine akmasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına soran Selçuk Özdağ, mahallede inceleme yaparak konunun takipçisi olacaklarının vurgusunu kaydetti. Özdağ, yine Muradiye mahallesinde bir taziye ziyaretinde bulunarak vatandaşın sorunlarını dinledi.

- 9 Ağustos, Genel Başkan’ın Marmaris orman yangını incelemesi dolayısı ile yaptığı ziyarete Selçuk Özdağ da eşlik etti.

- 10 Ağustos, Özdağ, Manisa Salihli’de ilçe başkanı ve yönetim kurulu ile mahalle temsilcilerine yetki belgelerini takdim etti.

- 10 Ağustos, Özdağ, Manisa Akhisarlı esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi.

- 11 Ağustos, Selçuk Özdağ, Genel Merkez’de ziyaretçilerini ağırladı.

- 12 Ağustos, Özdağ, Dünya Ehlibeyt Vakfı’nın Muharrem İftar programına katılım sağladı.

- 13 Ağustos Selçuk Özdağ, Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol’un Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu için sarf ettiği cümlelere tepki gösterdi. Özdağ, Erol’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Emevi Camisinde namaz kılacağız’ sözlerini ayakta alkışladığını hatırlattı. Özdağ’ın Erol’a yönelik attığı tweetler enpolitik.com ile medyanotu.com’da yer aldı.

- 15 Ağustos, Selçuk Özdağ, gazeteci Serkan Kartal’ın Twitter'daki canlı yayın konuğu olarak soruları yanıtladı.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları ve Danışmanların Haftalık Faaliyetleri;

Recep Varol:

1 Ağustos, Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı olarak ‘Balkanlardan Hoca’ya Vefa’ programı düzenledi.

Hakverdi Altuğ:

2 Ağustos, Selçuk Özdağ’ın Milas, Bodrum, Fethiye, Köyceğiz yangın yeri inceleme programına katılım sağladı.

Fatma Maraş:

8 Ağustos, Adana-Kozan’da yaşanan yangının ardından afet bölgesine giderek Kızlarsekisi köyünde incelemelerde bulunarak dertleri dinledi.