24-31 Mayıs Haftalık Faaliyet Raporu

- 24 Mayıs, gazeteci Çağlar Cilara’nın konuğu olan Selçuk Özdağ, Süleyman Soylu’nun iddialarını ve gündemi değerlendirdi.

- 24 Mayıs, Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Tele 1 TV’de, İsmail Dükel'in hazırladığı "Habere Doğru" programına konuk olup gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

- 25 Mayıs, Selçuk Özdağ, Manisa FM’de Mehmet Demir ile Gündem Özel programının konuğu oldu.

- 25 Mayıs, Özdağ, KRT TV’de Elif Şentürk ile Ankara Saati programının konuğu olarak gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi.

- 25 Mayıs, İstanbul, Kocaeli ve Gölcül il-ilçe Gençlik Kolları Başkanlarının ziyareti kabul edildi.

- 25 Mayıs, Selçuk Özdağ, KRT TV’de Gürkan Hacır’ın moderatörlüğünde, Uğur Dündar, Barış Yarkadaş, Erkan Baş, Fikri Sağlar, İsmail Saymaz, Zafer Arapkirli’nin katılımı ile gerçekleşen “Şimdiki Zaman” adlı programın konuğu oldu. Özdağ, programda Süleyman Soylu'nun "Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı sırasında MKYK üyelerini dinletti" iddialarına yanıt verdi.

- 25 Mayıs, Özdağ, Artı TV’de Derya Okatan ile ‘Gündem Özel’ programının konuğu oldu.

- 26 Mayıs, Selçuk Özdağ, TV5’te ‘Siyaset Limanı’ programının konuğu olarak Sedat Peker'in iddialarını ve Süleyman Soylu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

- 27 Mayıs, “Türkiye için Temiz Siyaset Temiz Gelecek” hareketi meclis önüne gidilerek başlatıldı, tüm Türkiye’ye duyuruldu.

- 27 Mayıs, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak Sakarya iline hareket edildi.

- 27 Mayıs, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Başkan Yardımcıları Recep Varol ve Yalçın Özdemir eşliğinde Sakarya İl Başkanlığını ziyaret ederek, basın ile kahvaltıda bir araya geldi.

- 27 Mayıs, Özdağ ve beraberindeki heyet Sakarya ziyareti kapsamında Sakarya Muhtarlar Federasyonu, Sakarya ve Adapazarı Ziraat Odaları, Ticaret ve Sanayi Odası ile Hizmet-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

- 27 Mayıs, Selçuk Özdağ ve çalışma arkadaşları Sakarya’nın ilçeleri Arifiye, Hendek, Akyazı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

- 27 Mayıs, ataması gerçekleştirilen Sakarya Pamukova İlçe Başkanı Fatih Yavuz’un mazbatası Doç. Dr. Selçuk Özdağ tarafından takdim edildi.

- 27 Mayıs, 27 Mayıs 1960 Darbesi’nin 61. Yıldönümüne ilişkin medyafaresi.com’dan Hülya Karabağlı’ya konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, 24-25-26. Dönem milletvekili, TBMM’de kurulan 15 Temmuz FETÖ/PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili ve 2012 yılında Meclis Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu görevlisi Özdağ, “Hiçbir darbe de devrim değildir devrimi halk yapar” dedi.

- 27 Mayıs, Selçuk Özdağ, Halk TV’de Fatih Ertürk’ün sunduğu ‘Günün Raporu’ programına konuk oldu.

- 28 Mayıs, Özdağ, Trent Medya youtube kanalında, Naime Akbin’in moderatörlüğünde "Siyaset Meydanı” programına katıldı.

- 28 Mayıs, Özdağ, Türk-İslam ülküsünün öncü isimlerinden Ahmet Er Bey’in cenaze törenine katılarak, Ahmet Er’i rahmet, minnet ve şükranla andı.

- 30 Mayıs, Selçuk Özdağ, SancakTV35’in konuğu olarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

- 30 Mayıs, Genel Başkan Sn. Ahmet Davutoğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından organize edilen Kantin Esnafı Federasyonu ve Kantincilerle ile buluşma programında zoom üzerinden bir araya geldi.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanları Haftalık Faaliyet Raporu:

- Kars, Manisa, Antalya, Konya, Hakkari, Gaziantep, Mersin, Çanakkale, Bursa, Batman, Bartın, İl Başkanlıkları tarafından Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlarının da katılım ve organizesi ile Temiz Siyaset Temiz Gelecek hareketine ilişkin eş zamanlı basın açıklamaları gerçekleştirdi.